Cabana Patru Brazi

Bine ați venit!

Cabana Patru Brazi 2** dispue de 7 camere, dispuse la parter si mansarda.
Capacitate de cazare 7 camere pentru 14-16 persoane.

Cabana Patru Brazi oferă cazare la munte și este locul ideal pentru petrecerea unor momente de neuitat în mijlocul naturii, fără vecini, departe de zgomotul orașelor și a stresului cotidian, dar cu toate condițiile. Cabana este situată la aproximativ 2,5 km de Stațiunea Stâna de Vale, în mijlocul Munților Apuseni. Turistul odată cazat la Cabana Patru Brazi va reveni cu siguranță pentru aerul curat, liniștea, zăpada abundentă pe timp de iarnă și numeroasele posibilități indoor și outdoor de petrecere a timpului liber (snowmobil, schi, sanie, drumeții montane, biliard, tenis de masă, jocuri de societate etc).

Cei dornici de odihnă, relaxare și distracție sunt bineveniți în orice perioadă a anului, indiferent de anotimp.

Pentru drumeții și obiective turistice vă recomandăm Cascada Valul Miresei de pe Valea Iadului aflată la aproximativ 4 km , Cascada Miss-3km , Cascada Săritoarea Ieduțului- 5km și Cascada Iadolina- 8 km.

Un punct de atracție pentru cei mici este Parcul de Aventură aflat la cca 2,5 km de cabană, compus din Happy Land Dinoland și Happy Land Adventure Park, funcționale atât pe timp de vară cât și pe timp de iarnă.

3 camere parter si 4 camere la mansarda
Structura de cazare

PARTER:
✓1 cameră dublă cu baie proprie
✓2 camere standard cu băi proprii
MANSARDĂ:
✓4 camere cu băi proprii

✓bucătărie + sală de mese + living (într-o clădire aflată lângă cabană)

img_hol.1

DOTĂRI:
✓toate camerele sunt dotate cu Tv color + Digi TV incalzire centrală (cabana dispune de centrală proprie) apă rece și apă caldă permanent, bucătărie dotată și complet utilată (cuptor cu microunde, veselă, frigider)
✓✓Facilitati NOU!!
✓saună, jacuzzi, filigorie cu barbeque, mese și bar, ideală pentru socializare
✓jocuri de societate în living (șah, remy, table, cărți)
✓săniuțe, schiuri
✓biliard ( masa biliard (nr 8) )
✓masă de ping pong
✓parcare
✓la cerere vi se poate asigura pensiune completă
Cabana dispune de spațiu exterior amenajat pentru foc de tabără

la 2 km de Stăna de vale

Localizare Cabana Partu Brazi

așa ne găsești

Cabana Patru Brazi - Stana de Vale este situat intr-un loc linistit fara vecini la 3 km de Statiune Stana de Vale. Accesul la unitatea de cazare se face dinspre Municipiul Beius, prin comuna Budureasa. Dupa iesirea din Budureasa, serpentinele pun stapanire pe drumul ce duce spre Stana de Vale. La intrarea in statiunea Stana de Vale, imediat dupa panoul indicator al localitatii, la prima "intersectie" (1), va trebui sa virati stanga, pe drumul forestie. Alaturi de un peisaj deosebit de minunat, va trebui sa continuati drumul spre Cabana Patru Brazi pe drumul forestier pana la intersectia aflata inainte de baraj (2), unde va trebui sa virati dreapta.

telefon

fă o rezervare

0744 546 494