Perioada taberelor

28. iulie-2. august , 4.-9. august si 11-16. august 2024
inscrieri si intrebari dl. prof. Bucur Potre
0744 114 606
 

Pentru a participa la  tabere, părinții sunt încurajați să își înscrie copiii în avans, deoarece locurile sunt limitate. De asemenea, este important să se asigure că copiii sunt echipați corespunzător pentru activitățile în aer liber, cu încălțăminte adecvată, haine potrivite pentru vreme și alte accesorii necesare.

Această tabără de aventuri la cabană va oferi copiilor oportunitatea de a se conecta cu natura, de a învăța lucruri noi și de a crea prietenii durabile. Este o experiență de neuitat pentru copii și o modalitate excelentă de a-i încuraja să se bucure de timpul liber în natură și să dezvolte pasiunea pentru aventură și explorare.

Tabără de aventuri la cabană pentru copii

Acest eveniment pare a fi o oportunitate minunată pentru copii de a petrece timp în natură și de a se implica în diferite activități aventuroase.

ACTIVITățI

 Copiii vor fi ghidați într-o serie de drumeții în pădure și pe trasee montane, unde vor putea observa flora și fauna locală și se vor bucura de frumusețea peisajului natural.

Vor fi organizate jocuri în aer liber pentru a-i ajuta pe copii să se bucure de mișcare și să-și dezvolte spiritul de echipă.

Copiii vor învăța abilități de orientare și supraviețuire în natură, ceea ce îi va ajuta să devină mai independenți și mai încrezători în explorările lor ulterioare.

Serile vor fi animate de cina în jurul focului, unde copiii vor putea împărtăși povești și vor petrece momente de socializare și relaxare.